Beindította a mémgyárat is Szájer botránya

Robbantottak az internet humorheroldjai.

Mindenkit meglepett, amikor vasárnap minden előjel nélkül bejelentette Szájer József, hogy lemond EP-mandátumáról, Szájer József lemondott EP mandátumáról 2020. November 29. 10:22 de különösebben senki sem kerített nagy ügyet a dolognak. Egészen kedd délutánig, amikor is olyan hírek jöttek Brüsszelből, hogy egy orgiára csapott le a rendőrség még pénteken éjjel, aztán szépen folyamatosan jöttek a részletek is.

Ezekbe most itt nem is ássuk bele magunkat különösen, itt Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is 2020. December 01. 15:52 és itt Brüsszeli ügyészség: Szájer táskájában kábítószer volt 2020. December 01. 17:45 mindenki elolvashatja a fejleményeket. De a lényeg, hogy Szájer is ott volt a szexpartin, egy rakás pasi, pia és ecstasy-tabletta társaságában. A hírek szerint menekülni is próbált, méghozzá egy ereszcsatornán, közben megsérült, de végül elkapták. Közleményében pedig nagyon mást állított, de erre végül rácáfolt a brüsszeli ügyészség is és kiderült, hogy tulajdonképpen minden igaz volt, amit lehozott korábban a sajtó.

A botrány pedig nem csak a politika iránt érdeklődőket mozgatta meg és háborította fel, hanem azokat is, akik annyira nem politizálnak. Na meg az internet nagy humorheroldjait is, akik csak ontják magukból a mémeket. Enjoy!

Szombathelyi Mémgyár
9GAG
9GAG
9GAG
Facebook
9GAG
Basky
9GAG
9GAG
Reddit
Facebook
Facebook
9GAG
9GAG
9GAG
Facebook
Facebook
Facebook
9GAG
Facebook
9GAG
Facebook
9GAG
Facebook
Reddit
Reddit
9GAG
Reddit
Facebook
9GAG
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
9GAG
9GAG
Facebook
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor