Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ott jártunk, ahol a Királlyal és Parssal felálló védelem gólt kapott

Tehát a Bercsényi iskola új pályájának avatásán.

A Bercsényi Miklós Általános Iskolába valószínűleg csupa jó gyerek jár, a télapó ugyanis egy új műfüves pályát hozott nekik. A téli hideg miatt a diákok egy ideig még nem vehetik birtokba a placcot, de az ünnepélyes avatást megtartották.

Legyen ösztönző, hogy azon Illés Béla futballozott

A gyerekek izgatottan várták a Pars Krisztián Sportcsarnokban, hogy mikor jönnek meg a Haladás futballistái. Volt, aki egy maga rajzolt Hali címert helyezett biztonságba a nagymamánál, hogy azt a mérkőzés után aláírassa a hőseivel.

Műfüves pálya avatása a Bercsényiben
A focisták osztatlan sikert arattak - kattintson a többi képért!
Vágvölgyi Bálint

De előtte még a harmadikosok üdvözölték a vendégeket, és egy táncos koreográfiát adtak elő. A lépésekbe ugyan néha belezavarodtak, de a lelkesedésük ötöst érdemelt.

Tánccal köszöntötték a megjelenteket
Vágvölgyi Bálint

A megnyitón beszédet mondott Koczka Tibor alpolgármester, aki elmondta, hogy a gyepszőnyeg az Illés Akadémiáról van, ott ugyanis most újat tettek le. A jó állapotú gyepszőnyeget nem szerették volna kidobni, ezért olyan iskolákat kerestek, ahol elég nagy hely van egy műfüves pálya kialakításához, hogy a gyerekek megfelelő minőségű talajon játszhassanak.

Ezen a füvön focizott Illés Béla is, és remélem, hogy ez ösztönzőleg fog hatni

- tette hozzá.

A gyepszőnyeg használt, de kifogástalan állapotú
Vágvölgyi Bálint

Ezután végre következett a mérkőzés, amelyen a Haladás képviselői és Pars Krisztián is részt vettek. A bercsényis gyerekek ellenfele a Haladás utánpótláscsapata volt, akik több gólt is lőttek a Király és Pars védelemmel felálló Bercsényinek.

Hiába szerezte meg a vezetést a Hali, a bercsényisek kitartottak
Vágvölgyi Bálint

Pár perc múlva viszont még az utcán is hallani lehetett, ahogy az iskolások biztatják társaikat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra