Berendelte a minisztériumba a Spar vezetőjét Nagy Márton, hogy "elbeszélgessen" vele

A miniszter szerint "minden kijelentésnek következménye van".

„Foglalkoztam a Spar kérdéskörével. Korábban már elmondtam: elítélem a vállalat kijelentéseit, amik következményekkel fognak járni” – mondta egy újságírói kérdésre válaszolva Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter egy hétfői sajtótájékoztatón az Index beszámolója szerint.

Azt is hozzátette, hogy „múlt héten behívtam a Spar vezetőjét, és elmondtam neki, hogy minden kijelentésnek következménye van, és haladéktalanul támassza alá, amit mondott. Kikérjük magunknak ezt a hangnemet. Fáradjanak ide, és mondják el, mire alapozzák ezeket a kijelentéseket, amiknek következményei lesznek”.

Arról ugyanakkor nem beszélt a sajtótájékozatón a miniszter, hogy milyen következményekről is lenne szó, mindössze annyit jelzett, hogy „önmagában következménye van annak, hogy nagy veszteséggel működnek”.

Korábban mi is több cikkben beszámoltunk a Spar és a kormány elmérgesedő viszonyáról, sőt meg is szavaztattuk Olvasóink szerint a Sparnak van igaza kormánnyal való konfliktusában, pedig akkor még nem is ismertük a szaftos részeket March 20. 16:04 olvasóinkat, akik amúgy a felé hajlanak, hogy a vitában inkább az üzletláncnak van igaza, mintsem a kormánynak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság