Betegeket lopott meg a soproni kórházban, otthon meg gyanús növényeket tartott

Mobiltelefonokat szemelt ki magának.

A soproni kórháztól érkezett bejelentés a rendőrkapitányságra szeptember 16-án kora délután arról, hogy az ebédidő alatt több beteg telefonja is eltűnt.

A kiérkező járőrök a helyszínen megállapították, hogy négy beteg telefonja nincsen meg. A járőrök azonnali adatgyűjtésbe kezdtek, és ki is derítették, ki lehet az elkövető, aki a lopással több, mint 150 ezer forint kárt okozott a sértetteknek.

Egy táskányi szajré.
Soproni Rendőrkapitányság

A nyomozók elmentek a lopással gyanúsított 27 éves soproni férfi lakására, ahol nemcsak az eltulajdonított telefonokat, hanem kábítószergyanús anyagot is találtak.

A lakásban gyanús növények is voltak.
Soproni Rendőrkapitányság

A férfit elő is állították a Soproni Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerte tettét. Kisebb értékre üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek