Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem jelentek meg a szakértők a bőnyi rendőrgyilkosság újabb tárgyalásán Szombathelyen

Tavaly decemberben a gyanúsított id. Győrkös István feljelentette a fegyverszakértőt, a februári tárgyalást is elhalasztották.

Szakértők meghallgatásával folytatódott volna szerdán a bőnyi rendőrgyilkosság pere a Szombathelyi Törvényszéken, de a beidézett szakértők nem jelentek meg a tárgyaláson - írja a 24.hu .

Tánc

A bíróság szerint előzetesen kimentették magukat, azaz jelezték a távolmaradásukat, és korábban beterjesztették az egyesített orvos-pszichiátriai valamint a pszichológus szakvéleményeket. Így a tárgyalás érdemi része elmaradt, az ügyész, a védő és Győrkös is indítványozták a szakértők meghallgatását.

Legutóbb tavaly decemberben volt egy tárgyalási forduló Bőnyi rendőrgyilkosság: Az igazságyügyi fegyverszakértő elleni büntetőeljárást kezdeményezett a vádlott 2018. December 12. 14:53 , akkor a vádlott, id. Győrkös István büntetőeljárást kezdeményezett az igazságügyi fegyverszakértő ellen. Februárra is írtak ki tárgyalást, de az elmaradt, mivel nem készültek el a szakértői jelentések.

A bíróság a következő tárgyalást június közepére tűzte ki, akkor ismertetik majd a szakértői jelentéseket, így a szakértőknek is meg kell jelenniük.

Két éve halt meg egy rendőr Bőnyben Ismert szélsőjobbos férfi lőtt fejbe egy rendőrt a Győr melletti Bőnyben 2016. October 26. 10:16 , az ismert szélsőjobbos id. Györkös István házában tartott házkutatás közben, a halálát gépkarabélyból származó lövés okozta. Nem sokkal később a rendőrség lecsapott Rajtaütött a TEK a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetőin 2016. November 15. 19:18 a Nemzeti Arcvonal nevű félkatonai szervezetre, ennek volt a vezetője korábban Győrkös.

Tánczos Mihály

A megsérült, majd felgyógyult vádlott ügyét a szombathelyi törvényszék kapta meg Szombathelyen tárgyalják a bőnyi rendőrgyilkos ügyét 2018. January 26. 14:36 , a tárgyalás tavaly áprilisban kezdődött. Elkezdődött a bőnyi rendőrgyilkosság tárgyalása Szombathelyen 2018. April 25. 09:52 Az első tárgyaláson mi is ott voltunk "Biztos, hogy nem "baráti tűz" miatt vesztette életét a rendőr" - Frissítve 2018. April 25. 12:40 , és már itt elhangzott az állítás, hogy a végzetes lövés nem Győrkös gépkarabélyából származott. A tárgyalás tavaly szeptemberben, majd decemberben folytatódott Szombathelyen tárgyalják a bőnyi rendőrgyilkosságot 2018. September 28. 20:10 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra