Böröndi Gábor ügye a Központi Nyomozó Főügyészségre került

Egyelőre nem született döntés arról, indítanak-e nyomozást a feljelentés nyomán.

Mint írtuk Feljelentették Böröndi Gábort, a Magyar Honvédség frissen kinevezett főparancsnokát – megalázó bánásmód miatt May 31. 19:46 , egy, a Szabad Európa birtokába került dokumentum szerint két hangfelvétel alapján feljelentették Böröndi Gábort, a Magyar Honvédség frissen kinevezett főparancsnokát.

A feljelentés alapja egy május 5-én Szentendrén tartott állománygyűlés volt, amelyen Böröndi Gábor arról beszélt, hogy a honvédség sofőrjei „pletykásak” , ezért „tanításnak” kell őket alávetni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságtól a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre, onnan pedig a Központi Nyomozó Főügyészségre került a Magyar Honvédség főparancsnoka ellen tett feljelentés – derül ki most a Szabad Európa megkereséseire adott válaszokból.

Domokos Réka ügyész azt írta, a feljelentés elbírálása jelenleg folyamatban van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek