Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Itt épül Szombathely legújabb általános iskolája és gimnáziuma

A Brenner János Általános Iskola és Gimnázium építkezésén járt fotósunk.

2,2 milliárdból épül az új iskolaépület a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium számára a Táncsics Mihály utcában. A Hollán Ernő utcában pedig 40 gyerek befogadására alkalmas óvodát alakítanak ki. A költségeket teljes egészében uniós pályázatból fedezik, a Szombathelyi Egyházmegye indult, és nyert a pályázaton.

Néhol még vannak állványok

Brenner János Általános Iskola és Gimnázium
Mészáros Zsolt

Az új katolikus iskola 24 tantermes lesz, tornateremmel, öltözőkkel, 11 csoportteremmel, laborokkal. A befejezési határidő 2015 júliusa, tehát lassan esedékes az átadó is. Az építkezéssel egy időben az egyházmegye saját forrásból felújítja a volt szalézi kollégium épületét, ott is termeket alakítanak ki az iskola számára. Fotósunk bejutott az építkezésre.

Napkollektorok mindenhol

Brenner János Általános Iskola és Gimnázium
Mészáros Zsolt

Ha nem is gőzerővel, de dolgoznak rendesen

Brenner János Általános Iskola és Gimnázium
Mészáros Zsolt

További képeinkért kattintson a fotóra!

Brenner János Általános Iskola és Gimnázium
Mészáros Zsolt

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál