Kiderült a titok: Palpatine és Darth Vader áll a brókerbotrány mögött

Forrás: 444.hu

- Palpatine császár! Mester!
- Na mi van, Vödri?
- Nem szeretem, ha így szólít, Mester. Megalázó.
- Mit gondolsz, miért szólítalak így? Valami öröm nekem is jár néha. Viszont van három luxusbolygód meg egy kafa Rolexed. Ennyit igazán elviselhetsz.
- Igen, Mester. Bizalmas értesülést kaptunk, hogy bedőlőben van a Jabba Intergalactic Huttház.
- Honnan tudod?
- A lányom, Leia, BDSM-táncosnőként dolgozik a tatuini központjukban.
- Közel van a vezetéshez?
- Nagyon közel. Tulajdonképpen hozzá van láncolva a vezetéshez. Bár most éppen meglepetésszerű igazgatóváltásra készülnek. Jabba, a hutt direkt ilyen célokra tart valami lúzert a frigójában. De Leia azzal is jóban van.
- Na, ez komolynak látszik. Mennyi pénzünk van ott?
- Jócskán. Ott fialtatjuk a Halálcsillag építésére felvett külső hitelek törlesztésére szánt összegeket is. Meg a Rohamosztagosok Egészségügyi Pénztárának a tőkéjét, ilyesmit.
- Közpénz?
- Közpénz.
- Szóval a miénk. Hát ez gáz. Hívjátok fel a protokolldroidomat, CI-R2-t!
- CI-R2?
- Ez a rendszáma, Vödri. Szi-Áj-Ár-Tu. Az a kis aranyos, idegesítő bádogember. Ő papírozta le ezt a Halálcsillag-hitelt a buckalakókkal meg a hasonló dolgokat. Azonnal vegye ki a pénzt, és tegye át egy lenyomozhatatlan számlára az Androméda-ködben!
- Értem, Mester! Mindet?
- Csak a miénket. Semmi feltűnés. A köztársaságiak így is mindig verik a balhét.
- És mi legyen a rohamosztagosok pénzével?
- Leszarom a rohamosztagosokat! Itt van nekem a Sith Elhárítási Központ, abban még valamennyire megbízom.
- És mi lesz a galaxis sok billiárd keményen dolgozó kisemberével, kishumanoidjával, meg az összes idétlen, csápos szörnyeteggel?
- Vödri! Kétharmados Erő van velem, és nem félek használni. Majd kiadok egy nyilatkozatot, hogy "nem akarok huttellenes hangulatot kelteni, de azért láttunk már huttot", és úgy csinálok, mintha semmi közöm nem lenne az egészhez.

(Forrás: Facebook / Konok Péter)
(A szerző engedélyével)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény