Búcsút inthetünk az Office-nak

32 év után lecseréli a Microsoft.

Óriási márkafelújításra készül a Microsoft, ennek pedig része lesz az irodai programcsomag, az Office is, ami még 1990-ben jelent meg és bár azóta sok változáson, újításon keresztülment, egy valami biztos volt: a név. Egészen mostanáig.

Megijedni nem kell, nem fog megszűnni se a Word, se az Excel, se a PowerPoint, se az Outlook, mindössze a csomagnak lesz más a neve 32 év után – írja a The Verge.

Microsoft

Az Office új neve Microsoft 365 lesz és a cég tájékoztatása szerint szépen fokozatosan fogják bevezetni az újításokat: először az Office.com vált valamikor novemberben, aztán januárban kicserélik a nevet és a logót a Windows, Android és iOS rendszereken futó szoftverekben is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech