Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Celldömölkön „a kínai nagy fal leomlásáról” beszélnek

A 600 milliós kínai egészségközpont építésébe beszállt a viharos szél is. Utánajártunk, mi is történt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap este olvasói fotókat kaptunk „leomlott a kínai nagy fal” címmel. A kísérőlevél arra hívja fel a figyelmet, hogy a Celldömölknél épülő kínai egészségközpont egyik fala leomlott, és „a közelben lakók szerint nagy robaj volt.”

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Lapunk elérte a fejlesztést magyar részről koordináló Nyugat-Magyarországi Innovációs Centrum igazgatóját.

Olvasói fotó

Heinrich Máté elmondta: az épülő egészségcentrum két részből áll majd: magából az egészségügyi létesítményből és a hozzá kapcsolódó apartmanokból.

Olvasói fotó

Ez utóbbi építésénél történt a falomlás, aminek szerinte mindössze annyi a jelentősége, mint amikor „írás közben kitörik a ceruza hegye”, azaz könnyen korrigálható apróság.

Olvasói fotó

Mivel az apartmanházak könnyűszerkezetesek, az építési hatóság előírta, hogy bizonyos távolságokban tűzgátló falakat kell építeni.

Olvasói fotó

Ezek egyikét, és a mellette levő állványt döntötte le a hétvégi erős szél – közölte lapunkkal az igazgató, hozzátéve, hogy még építés alatt volt a szerkezet.

Egy ilyen dőlt le
Olvasói fotó

Ahogy arról lapunk is beszámolt 600 milliós kínai egészségközpont épül Celldömölkön 2018. September 27. 22:04 , a hagyományos kínai orvoslást alkalmazó központ és a kapcsolódó apartmanpark alapkövét tavaly szeptemberben rakták le a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában.

A 600 millió forintos beruházás kínai magántőkéből valósul meg és az eredeti tervek szerint ez év végéig készül el.

A kínai befektetők azt várják, hogy évente tízezer pácienst is kezelhetnek majd a központban, a gyógyturizmus növekedése pedig a szálláshelyek további bővítését teszi majd szükségessé – közölte korábban az MTI.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés