Csillámos bundával tért vissza a Boston Dynamics robotkutyája

Mintha elkezdte volna a gyerekeket targetálni a legnagyobb robotikai vállalat.

Ugyan attól még messze van a Boston Dynamics, hogy a robotjainak Asimov-törvényeivel komolyabban kelljen foglalkozni, de a mozgás terén sokkoló eredményeket ért már az amerikai cég. Legújabb videójukban a Spot néven futó, sárga robotkutyájukból látunk kettőt, illetve nem látunk, mert az egyiket csillámos kék bunda alá rejtették.

A külső ugyan új, és el is nevezték Sparkles-nak (Csillogó), de a szőr alatt is egy Spot robot lapul. Abban viszont már nem vagyunk biztosak, hogy egy ilyen „plüsskutyát” megvennénk a gyereknek gyereknapra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech