Csodahellyé avanzsálták a Kámoni Arborétumot

Pazar fotókkal bizonyítjuk is, hogy miért!

Igaz, a meteorológiai tavasz csak március 21-el kezdődik, de kétség sem fér hozzá, hogy már éledezik a természet. Nemrég mi is megmutattuk, „Tavasz van gyönyörű, jót rikkant az ég” 2021. February 28. 15:11 hogy milyen szép tavaszi köntösbe kezd bújni Szombathely, most pedig újabb csokornyi csodszép fotóval jelentkezünk.

Kámoni arborétum tavasszal
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt

A Kámoni Arborétum ugyanis valóságos virágtengerré vált az elmúlt hetekben. Előbújtak a tavasz korai hírnökei, a hóvirágok, gyöngyvirágok, tőzikék és sok más növény mellett kinylítak a mesés krókuszok is.

Kámoni arborétum tavasszal
Mészáros D. Zsolt

Ráadásul nemcsak a pompás virágok miatt lehetünk büszkék az arborétumra. Tudniillik a napokban valóságos csodahellyé avanzsálták. Ez pedig annyit jelent, hogy eljutott a Csodahelyek Magyarországon nevezetű oldalhoz és csoporthoz is az arborétum híre, az egyik itt készült csodás krókuszos fotót pedig még borítóképnek is beállították.

Kámoni arborétum tavasszal
Mészáros D. Zsolt

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Csodahelyek Magyarországon, egy 450 ezer főt számláló csoport borítóképe a kámoni arborétumban készült, a templomokon kívül Szombathely egyetlen most is nyitva álló 'klasszikus' turisztikai attrakciójában, ahol éppen virágoznak a krókuszok - is” – büszkélkedett a Savaria Turizmus Kft. a Facebookon.

Kámoni arborétum tavasszal
Mészáros D. Zsolt

Zsobrák Balázs képeire alig 20 óra alatt több mint 2000 lájk gyűlt össze, a csoport tagjait tehát kétségtelenül levette a lábáról a Kámoni Arborétum.

Szóval most már valóban beköszöntött a tavasz, lehet menni természetet járni és csodálni!

Kámoni arborétum tavasszal
Mészáros D. Zsolt

Az arborétum egyébként normál esetben a hét valamennyi napján 9 és 17 óra között várja a látogatókat. A csütörtökön bejelentett két hétre szóló szigorítások és bezárások pedig nem érintik, így hétfőtől is meg lehet csodálni az arborétum szépséges virágszőnyegét.

Kámoni arborétum tavasszal
A képekre kattintva galéria nyílik!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek