Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Csodálatos, jégbe zárt világ az Abért-tó partján

Hogy a dermesztő hidegnek ne csak a rossz oldalát lássuk.

"Ma délután az Abért-tónál jártam, és varázslatos világ tárult elém" - írta egyik olvasónk péntek délután. "A partra kicsapó hullámok, ráfagytak a növényekre, és különleges formákká változtak. Bár nagyon hideg volt, alig bírtam betelni az elém táruló látvánnyal, és nem győztem fotózni a szebbnél szebb jeges csodákat."

Jégbe zárt világ az Abért-tó partján
Például ilyeneket
Lakotárné Lőrincz Edit

Mi pedig nem győzzük megosztani önökkel, hiszen tényleg nem mindennapi látványról van szó.

Jégbe zárt világ az Abért-tó partján
A teljes galériáért kattintson a képre!
Lakotárné Lőrincz Edit

Egy másik olvasónk Káldról küldött fotókat, melyek kicsit más irányból közelítik meg a témát, de a lényeg ugyanaz: a jég csodálatos formákat tud ölteni, ha hagyjuk, hogy a természet vigye táncba.

Táncol a jég a hordó tetején
Erre a képre kattintva a jég táncáról készült galériát nézhetik meg!
Németh Petra
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra