Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csőtörés volt Oladon, haza kellett küldeni az iskolából a diákokat

Mivel nem volt víz, jobbnak látta az iskola vezetősége és a tankerület is, ha inkább hazaküldik a gyerekeket.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Vasivíz oldalán bukkantunk rá, hogy vízhálózat meghibásodás miatt szünetel a vízszolgáltatás Szombathelyen két utcában is. Az egyik az oladi városrészben lévő Simon István utca, a másik pedig a Deák Ferenc utca. A hibák javításán persze gőzerővel dolgoztak vagy dolgoznak még a szakemberek, de Oladon például már újra van víz.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Lapunk értesülései szerint azonban a Simon István utcai csőtörés érintette az Oladi Általános Iskolát is, ahonnan a vezetőség és a tankerület megegyezését követően jobbnak látták, ha hazaküldik a diákokat.

szombathely.hu

Takács Imréné intézményvezető lapunk megkeresésére elmondta, hogy a szakképző intézmény, az úgynevezett középső épületrész előtt történt a csőtörés, az általános iskolát pedig 9 óra tájékában értesítették erről. Ez a rendkívüli helyzet pedig arra késztette őket, hogy a vízhiány miatt hazaküldjék a gyerekeket, főleg a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel, hiszen nem hagyhatják, hogy a kisgyerekek ilyen körülmények között töltsenek el akár több órát is.

„Bizonytalan kimenetelű volt a javítás, első körben azt az információt kaptuk, hogy délig biztosan nem lesz víz. Így a tankerületi igazgató úrral egyeztetve azonnal értesítettük az összes szülőt, akik mind nagyon megértőek voltak és nagyon hamar sikerült minden gyereket hazajuttatni” – mondta Takács Imréné.

Most már egyébként ismét van víz az iskolában, így pénteken már mehetnek is iskolába a gyerekek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés