Csütörtök este a szombathelyi városházán tartják az SZKKA szurkolói fórumát

Az időpont után végre megvan a helyszín is.

Május 23-án, csütörtökön 18 órakor tartják az SZKKA szurkolói fórumát a szombathelyi Városházán - jelentette be Nemény András polgármester.

Facebookra feltöltött videójában úgy fogalmazott, a kézilabda klubbal még a múlt héten egyeztek meg abban, hogy tartanak egy szurkolói fórumot, a helyszín viszont azóta sem lett meghatározva. Most ez az akadály is elhárult.

A városvezetés és a klub közötti vitáról korábban részletesen is beszámoltunk, írásunkat ide kattintva Sárvárra viszi a hazai NBI-es meccseit a szombathelyi SZKKA May 21. 16:33 elolvashatja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet