Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Díjazták a SZoESE sportolóit

A Magyar Triatlon Szövetség évzáró ünnepségén a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület négy sportolóját jutalmazták.

Triatlonban és duatlonban egyaránt korosztályában (45-49) ranglista győztes lett Mesterné dr. Temesi Zsuzsa. Többek között győzött a mindkét szakág sprint távú OB-ján, és az AQATLON OB-n. Emellett további nyolc érmet szerzett.

Dr. Koltai Miklós a Sprint és Középtávú Duatlon Országos Bajnokságokon gyűjtött pontjaival lett az 50-54-es korosztály ranglistáján 3. Triatlonban is többször szerepelt kiválóan.

Kívés Bendegúz a dejtári duatlon ranglistaversenyen élért abszolút második helyével és a kaszói Sprint OB-n szerzett pontjaival érdemelte ki a 20-24 éves korosztályban a 3. helyet.

Junior Duatlon I.osztály minősítést szerzett Petrovics Alex a Sprint OB-n elért 3. helyével.

Petrovics Alex, Kívés Bendegúz, Mesterné, dr. Temesi Zsuzsa, Dr. Koltai Miklós
Kívés István

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport