Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Díszítést kapott a Haladás stadionjának játékoskijárója

Feladata a harci kedv fokozása.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sajtótájékoztatón mutatták be azt a három, több képből álló alkotást, amely immáron a Haladás Stadion játékos­kijáróját díszíti. Külföldön régóta elterjedtek és egy ideje már idehaza is egyre több helyen láthatók a futballklubok játékoskijáróit díszítő képek, alkotások. Immáron a Haladás Stadion játékoskijárójában is – gólörömös képek, látványos szurkolói koreográfiák, régi csapatképek.

Haladás játékoskijáró
Facebook

– A klub kicsit ismét lépett előre – mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. – A játékosok már a héten látták az alkotásokat, és megerősítettek abban, hogy ezek a képek a pályára történő kivonulásnál tovább fokozzák a harci kedvüket. Három különböző képről beszélünk, ezek közül az egyik a régi stadionunkat és régi nagy játékosainkat idézi meg. Elnézést kérek azoktól, akik nem kerültek fel, de a helyünk ugye véges volt. A másik két képen az új stadionunk látható, népes szurkolótáborunkkal, akikre mindig lehet számítani, ők a mi 12. játékosunk. És ha az ellenfelünk jön ki, már az öltözőfolyosón szembesül vele, milyen komoly tábor áll a csapat mögött. Ha ezekkel a képekkel csak egy százalékot tudunk javítani a csapat teljesítményén, már megérte.

Haladás játékoskijáró
Facebook

– Három éve adták át a Haladás Sportkomplexumot, és már akkor megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy mivel rengeteg üres falfelület van, ezekre a helyekre digitális technológiával életképeket lehet varázsolni – hallottuk a kivitelezőcég Luce Innocente Kft. tulajdonosától, Horváth Balázstól. – Szerettük volna elérni azt, hogy aki ide belép, érezze, milyen lehet a Haladás-családhoz tartozni. Nem véletlen, hogy a Király és a Halmosi család futballistája felkerült a falra. Még kétezer négyzetméternyi üres falfelület van, amelyet szintén meg tudnánk tölteni, de az még a jövő zenéje – tette hozzá. - írja az nb2.hu .

Haladás játékoskijáró
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra