Disznótoros fesztivált tartanak szombaton Jákon

Dínomdánommal gyűjtenek pénzt a játszótér felújításához.

Jótékonysági rendezvény keretében hat feldolgozott sertésből tartanak disznótoros fesztivált szombaton reggel hat órától a jáki Novák Dezső Sport- és Szabadidőcentrumban. Hat csapat jelentkezett a közösségi összefogással és az önkormányzat nagyfokú támogatásával megvalósuló eseményre, amit zenei előadások és sétakocsikázás is kísér, tudtuk meg az azt szervező vállalkozótól.

Mint mondta, harmadik alkalommal szervezték meg a programot, melynek során ingyenesen kóstolhatnak különféle disznótoros ételeket a résztvevők. 11 órától fellép a BrandNyúl, a 12 órakor kezdődő ebédhez pedig a Batyi Band nótái szólnak majd.

Felidézte, 2020-ban az idősek szociális ellátását, 2022-ben pedig az óvodát segítették a befolyt összeggel. Egyre népszerűbb a rendezvény, amit az is mutat, hogy idén már nem csak helyi csapatok képviseltetik magukat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló