Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dumás sikerek az akrobatikus rock'n'rollban

Idén tizenkét megmérettetésből tizedszer sikerült bajnoki címet szerezni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt hétvégén Pécsen, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnok adott otthont az Utánpótlás páros és Felnőtt Formációs Magyar Bajnokságának. A versenyen 28 egyesületnek legjobb csapatai mérték össze tudásukat. A vasi színeket a celldömölki Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Sporttánc Club, és a szombathelyi Galaxy Rock and Roll Club versenyzői képviselték. Legkiemelkedőbb eredményt felnőtt kisformációs kategóriában érték el.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Magyar bajnoki címet szerzett: a DUMÁS-TEAM Csapata, akik az idei esztendőben Országos versenyen elért eredményeik alapján, a Magyar Ranglista Kupa győztesei is lettek.

A csapat az idei versenyszezonban nyújtott mérlege: öt területi versenyt nyertek, és ezzel a nyugat-magyarországi Ranglista első helyén végeztek, valamit négy országos versenyből, hármat a dobogó legfelsőbb fokán zártak. Nemzetközi szinten is bizonyítottak a lányok, hiszen három versenyből, két alkalommal sikerült aranyéremmel hazatérni.

Összesítve tehát 2015-évben, 12 megmérettetésből 10 alkalommal sikerült bajnoki címet elhódítani.

Ez rendkívül kiemelkedő éves teljesítmény, mely mögött nagyon sok munka állt.

Dumás Team
Katona Tamás

A Csapat tagjai: Stark Fatima, Hegedűs Fanni, Fábián Csilla, Fülöp Vivien, Poór Melánia, Haramia Nikolett. Egy héttel korábban rendezték meg, az Utánpótlás Formációk és Felnőtt Párosok Magyar Bajnokságát, Gyöngyösön a Városi Sportcsarnokban. A Vasiak ott is remek eredményeket értek el.

Felnőtt C Kategóriában ezüstérmes lett: Lakics Zoltán - Poór Melánia kettős. Az eredményei alapján Ők is elhódították az Éves Ranglista Kupát.

Felnőtt B kategóriában: 8. helyen végzett Visnyovszky Gergő - Hegedűs Fanni páros.

Children Kisformációs kategóriában, 8.helyen végzett a Prüntyőkék Csapata.

Serdülő Kisformációs kategóriában 5. lett a Celli Manók Csapata. Az idei versenyszezon a Magyar Bajnoki küzdelmekkel lezárult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sport

Hirdetés