Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy negyedikes fiú kisétált a testnevelésóráról és megpróbálta felakasztani magát

Egy Baranya megyei kisvárosban történt a megdöbbentő eset.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabad Pécs információ szerint egy kozármislenyi általános iskolában összevont testnevelésóra volt, amin az egyik fiúnak nem megfelelően sikerült végrehajtania a gyakorlatokat.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Egyszer csak felkiáltott, hogy akkor ő öngyilkos lesz, és elhagyta a tornatermet.

Nem sokkal később a tanár néhány diákot utána küldött, akik azt látták, hogy a negyedikes tanuló valóban megpróbálta magát felakasztani.

Egy erősebb fiúnak szerencsére sikerült megmentenie ájult társát.

Azonnal kihívták a rohammentőket.

És bár nagy baj nem történt, szükség volt a mentőorvos és az ápolók helyszíni beavatkozására, majd a tanulón lelki és mentális állapotának megfigyelésére kórházba került.

Az eset még szerdán történt, de az iskola igazgatója arra kérte a diákokat, hogy ne beszéljenek otthon a történtekről, és a település polgármestere is csak egy nappal később értesült a történtekről.

Az ügy úgy pattant ki, hogy arról egy szülő értesítette a lapot.

A szülő fel volt dúlva, és arról számolt be, hogy szerdán késő délután észrevette, hogy a negyedikes gyermekével valami nem stimmel, nem úgy viselkedik, ahogyan szokott. Amikor pedig rákérdezett ennek az okára, a gyermek elsírta magát. Aztán bevallotta, hogy egy osztálytársa aznap, az iskolában, tanóra közben felakasztotta magát.

A diákokkal most mentálhigiénés és pszichológus szakemberek foglalkoznak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés