Egy parkoló autó úgy felhúzta a Savaria Plaza személyzetét, hogy még a helyesírást is elfelejtették

Leg közeleb vitetjük!
Egy olvasónktól kaptuk a következő képet, amit a Savaria Plaza parkolójában fotózott:
Olvasó

Semmi különös, csak néhány parkoló autó, ugye? Szerencsére olvasónktól kaptunk egy közelit is:

Olvasó

Úgy tűnik a sofőrnek sikerült annyira kihoznia a személyzetet a sodrából, hogy még a helyesírást is elfelejtették. A cetlit valószínűleg azért hagyták az autó szélvédőjén, mert a sofőr úgy gondolta, hogy korlátlan ideig parkolhat a Plaza parkolójában, ami magánterület. A parkolót a Plaza a vásárlóinak tartják fent, és ők is csak addig használhatják, amíg vásárolnak, vagy moziznak.

Reméljük a sofőr vette az adást, és többet nem parkol ott korlátlan ideig, különben minden további nélkül elszállíthatják a kocsiját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra