Egy tanácsadó szerint Putyint meg fogják mérgezni

Oroszország elnökének élete veszélybe kerül, miután a közvetlen környezete rájön, hogy a nép már elpártolt Vlagyimir Putyintól – ezt nyilatkozta Olekszij Aresztovics, az Ukrán Elnöki Hivatal tanácsadója az Unian hírügynökség tudósítása szerint.

Szerinte az orosz elnök környezetében hamarosan drasztikussá válhat a helyzet, miután a hozzá közel álló emberek rá fognak jönni, hogy a vezetőjük miatt elbukhatnak. Aresztovics úgy véli, hogy Putyint a környezete nem próbálja majd meggyőzni, mivel elvesztette azt a képességét, hogy megfelelően értékelje az észérveket – írja a 24.hu . - "Azt hiszem, nem lesz vele beszélgetés. Valószínűleg meg lesz mérgezve" – tette hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek