Egyetlen migráns elfogásából csinált képgalériát a rendőrség

Valószínűleg a hátuk közepére hiányzik az egész, de ha parancs, akkor parancs.

A szombathelyi augusztus 20-i Hőség és politikai szűzbeszéd a szombathelyi augusztus 20-i ünnepségen 2018. August 20. 15:16 ünnepség szónoka idén Melega Miklós volt. A levéltárigazgató – és nem mellesleg az október 14-i időközi választás kormánypárti jelöltje – vitatható de vállalható konzervatív beszédet Hőség és politikai szűzbeszéd a szombathelyi augusztus 20-i ünnepségen 2018. August 20. 15:16 mondott Szent Istvántól Ottlik Gézáig, és amikor már úgy tűnt, hogy megússzuk az aktuális szólamok nélkül, a végén azért csak becsúszott egy kis kultúra- és határvédés.

Hogy a levéltárigazgatónak felhívták-e a figyelmét, hogy jó lenne, ha ilyesmiről is esne szó, vagy ő maga érezte azt, hogy bekívánkozik egy ilyen szál is, azt nem tudom. Igaz, annyira nem lógott ki a lóláb, mint a megyei napilapnál, ahol is a választások előtt fizetett hirdetésbe hozták, hogy a Lajtán túl éppen miféle gonoszságokat művelnek a bevándorlók.

Hogy a rendőrséget mi mozgatja a migránsos hírek intenzív és kiemelt publikálására, arra van tippem: szerény véleményem szerint egyszerűen parancsba kapják.

Amennyire tudom, egy átagrendőrnek ezer más gondja-baja van, még akik a migránsokat kergetik a határon, azoknak is. (Tessék csak beszéni velük privátban, meglepő dolgokat mondanak.)

Na szóval el tudom képzelni, hogy az az egész migránsosdi annyira hiányzik nekik, mit üveges tótnak a hanyattesés, de ha az a parancs, hogy produkálni kell valamit, akkor nincs nagyon mit tenni.

Mindenestere a Police.hu oldalán folyamatosan ketyeg a migránsszámláló (egy héten átlag egyszer van fogás), és a hírek közé is igyekeznek minél több migránsost belekeverni.

Elfogott migráns Ásotthalomnál
Kattintson a képre az izgalmas ásotthalmi migráns elfogásához!
Police.hu

A rendőrségi igyekezet egyik gyöngyszemébe szombat délután futottam bele. A Csongrád megyei rendőrök nemcsak egy írást , de külön képgalériát is szenteltek annak az albán férfinak, akit Ásotthalomnál tartóztattak fel.

A férfi „magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz” – írják. Ami – ha jól értem - annyit jelent, hogy áttették a kerítés túloldalára.

Az eset mellesleg módfelett zavaros. Ha tényleg albán a jó kondiban levő, tetovált úriember, akkor miért nem sétál be útlevéllel, mint a többi honfitársa? Minden bizonnyal megvan rá az oka, de akkor tényleg migráns-e vagy valami egészen más?

Mondanám, hogy nem értem én ezt az egészet, hogy a napi ezer rendőrségi ügy közül miért pont ezt az albán fószert fotózták meg galériába, csak sajnos értem. Nagyon is jól értem. Szerintem önök is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény