Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egymillió forintos büntetést kapott Hadházy Ákos az adatvédelmi hatóságtól

Érdekes időzítés.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Facbookon osztott meg egy közleményt nemrég Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, melyben arról számol be, hogy egymillió forintra büntette a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. Mindezt pont most, amikor Hadházy és Szél Bernadett kezdeményezésére az ellenzék elkezdte begyűjteni a kormány nemzeti konzultációs íveit, hogy ezzel megmutassák, mennyien ellenzik a konzultációnak álcázott propagandát.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

„Péterfalvi Attila megdolgozik a NAIH-elnöki fizetésért és a szolgálati BMW-ért! Több mint egy évvel a hercehurca kezdete után, politikailag a lehető legjobban időzítve megérkezett az adatvédelmi hatóság határozata, amelyben egymillió forintra büntet engem, illetve 'utasít', hogy töröljük az Európai Ügyészségért folytatott kampány során gyűjtött kapcsolattartási adatokat” – közölte Hadházy, aki szerdán Szombathelyen is besegített „Csináljanak vele amit akarnak” – tett le pár darab konzultációs ívet egy nő az ellenzéki gyűjtőasztalra July 08. 17:59 az ellenzék konzultációs gyűjtőakciójába.

Hadházy Ákos Szombathelyen.
Mészáros D. Zsolt

Mint azt a független országgyűlési képviselő írja, a nyakatekert indoklás lényege, hogy mivel az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért indított akciójuk során nem adtak megfelelő tájékoztatást, nincs joguk kezelni azokat az e-mail címeket, amiket a támogatók felírtak az íveikre. Hozzátette azt is, hogy már előre látja, az elkövetkezendő napokban a propagandasajtó minden csatornáján az megy majd, hogy Hadházy törvényt sértett. Ezt viszont nem hagyják annyiban, bíróságra viszik az ügyet.

A teljes határozat ide kattintva érhető el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés