Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egymillió forintos büntetést kapott Hadházy Ákos az adatvédelmi hatóságtól

Érdekes időzítés.

A Facbookon osztott meg egy közleményt nemrég Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, melyben arról számol be, hogy egymillió forintra büntette a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. Mindezt pont most, amikor Hadházy és Szél Bernadett kezdeményezésére az ellenzék elkezdte begyűjteni a kormány nemzeti konzultációs íveit, hogy ezzel megmutassák, mennyien ellenzik a konzultációnak álcázott propagandát.

„Péterfalvi Attila megdolgozik a NAIH-elnöki fizetésért és a szolgálati BMW-ért! Több mint egy évvel a hercehurca kezdete után, politikailag a lehető legjobban időzítve megérkezett az adatvédelmi hatóság határozata, amelyben egymillió forintra büntet engem, illetve 'utasít', hogy töröljük az Európai Ügyészségért folytatott kampány során gyűjtött kapcsolattartási adatokat” – közölte Hadházy, aki szerdán Szombathelyen is besegített „Csináljanak vele amit akarnak” – tett le pár darab konzultációs ívet egy nő az ellenzéki gyűjtőasztalra 2020. July 08. 17:59 az ellenzék konzultációs gyűjtőakciójába.

Hadházy Ákos Szombathelyen.
Mészáros D. Zsolt

Mint azt a független országgyűlési képviselő írja, a nyakatekert indoklás lényege, hogy mivel az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért indított akciójuk során nem adtak megfelelő tájékoztatást, nincs joguk kezelni azokat az e-mail címeket, amiket a támogatók felírtak az íveikre. Hozzátette azt is, hogy már előre látja, az elkövetkezendő napokban a propagandasajtó minden csatornáján az megy majd, hogy Hadházy törvényt sértett. Ezt viszont nem hagyják annyiban, bíróságra viszik az ügyet.

A teljes határozat ide kattintva érhető el.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra