El sem indították, de máris halott Szombathely hivatalos TikTok-oldala

Van egy kis lelkiismeret-furdalásunk.

Még múlt év szeptemberében számoltunk be arról Szombathely hivatalos TikTok-oldalt indított 2020. September 26. 16:04 , hogy Szombathely városa hivatalos TikTok-oldalt indított. Az első bejegyzésben egy csinos, fiatal hölgy látható a városháza teraszán, amint arcmaszkot vesz fel, és erre buzdítja a városlakókat is.

@szombathelymjv

##maszkotfel ##foryou ##szombathely ##covid19 ##covid ##vigyazzunkegymasra ##szmjv ##szombathelymjv

♬ Blinding Lights - The Weeknd

A dolog szépséghibája, hogy az első bejegyzés egyben az utolsó is, merthogy több nem követte az eltelt négy hónap alatt.

Némi bűntudatunk is van, mert lapunk elég csípős cikket Szombathely hivatalos TikTok-oldalt indított 2020. September 26. 16:04 írt a kezdeményezésről, amely egy podcastunkban Podcast péntek: Generációk, politika, közösségi média 2020. September 26. 11:26 is szóba került.

Jelenleg a kínai TikTok számít a legnépszerűbb közösségi portálnak a fiatalok körében, tehát érthető, ha az önkormányzat ezen a felületen akarja elérni őket, csak éppen ez elég reménytelen vállalkozás. Egyrészt, mert a fiatalok pont a felnőttek elől vándorolnak egyik közösségi platformról a másikra, másrészt a közösség médiában, és a TikTokon főleg, bizony posztolni kell. Muszáj.

Enélkül a dolog meghal.

Kérdéseinket már korábban elküldtük a szombathelyi önkormányzatnak, amint jön választ, megosztjuk olvasóinkkal. A TikTok mellesleg számos biztonsági Trump betiltotta a TikTok és a WeChat letöltését 2020. September 18. 21:05 és adatvédelmi kérdéseket is felvet Egy 12 éves gyerek fékezheti meg a TikTokot az adatgyűjtésben 2021. January 06. 18:02 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathely hivatalos TikTok-oldalt indított

Avagy egy hamvába holt gondolat arról, hogyan kell megszólítani a fiatalokat. Antropológusok egy csoportja úgy tartja, hogy az alfa generáció, vagy köznapi nevén a mai fiatalok továbbálltak az Instagramról, és új legelő után néztek.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet