Elhunyt Horváth Zoltán, az Egis Körmend törzsszurkolója

A körmendi csapat iránti szeretete, illetve elismert judo mesterként a sporthoz való kötődése mindig megkérdőjelezhetetlen volt.

A csapat törzsszurkolójának halálhírét a klub hivatalos Facebook-oldala tette közzé.

Elhunyt Horváth Zoltán, a csapat egyik törzsszurkolója Szomorú dologról kell hírt adnunk. Néhány nappal ezelőtt elhunyt Horváth Zoltán, a csapat elkötelezett szurkolója. Zoli kötődése a körmendi kosárlabdához hosszú évekig tartott, korábban az ő cége biztosította a mérkőzéseket. A körmendi csapat iránti szeretete, illetve elismert judo mesterként a sporthoz való kötődése mindig megkérdőjelezhetetlen volt. Családjával, barátaival is igyekezett megismertetni azt az érzést, amelyet számára a sport és a kosárlabda jelentett. Zolit nagyon sokan ismerték és szerették szurkolói körökben, halálával egy szív-lélek drukker távozott közülünk. Emlékét tisztelettel megőrizzük! - idézi a BB1.hu .

Horváth Zoltán
BB1.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport