Elhunyt Miki1950, a Nyugat-fórum közösség egyik legaktívabb tagja

Több mint négyezer hozzászólást írt az elmúlt években. De nemcsak kommentelt, szenvedélyesen fogyasztotta a híreket is.

„Szeretném jelezni, hogy apukám, Rábavölgyi Miklós, aki folyamatosan és őszinte hittel kommentelt az Önök oldalán, április 11-én elhunyt” – közölte lapunkkal ifj. Rábavölgyi Miklós.

Rábavölgyi Miklós „Miki1950” névvel írta hozzászólásait, 2017 óta összesen 4273-mat.

Szenvedélyes volt, néha a szerkesztőséget sem kímélte a kritikáival, de éppen ezt szerettük benne.

Az biztos, hogy nélküle más lesz a Nyugat-fórum.

Rábavölgyi Miklós (Miki1950)
ifj. Rábavölgyi Miklós

„Szenvedélyes hírfogyasztó volt, több tucat magyar és külföldi portál applikációja volt a telefonján, minden napját a hírek elolvasásával kezdte. Nem csak a tények érdekelték, de az elemzések és az események hátterei is, legyenek azok helyi történések vagy az Európai Parlament szavazásai” – mondta lapunknak ifj. Rábavölgyi Miklós, aki azt is elárulta, édesapja néha családi körben is beszámolt a Nyugat.hu fórumának történéseiről.

Megtudtuk, hogy Miki1950 Szombathelyen született, de még fiatalon Dunaújvárosba költözött, viszont a családi szálak továbbra is a városhoz kötötték, így rendszeresen visszajárt ide. Részben a gyökerek, a lokálpatriotizmus miatt csatlakozott a Nyugat.hu közösségéhez, részben azért, mert alig maradt Magyarországon olyan média, ahol még teret engednek az olvasói véleményeknek.

"Naponta olvasom és támogatom a Nyugat.hu demokratikus elveket képviselő oldalát, a vidéki Magyarország legolvasottabb, kommentelhető hírportálját" – fogalmazott az egyik levelében.

Mozgékony, jó kedélyű ember volt, néha beugrott hozzánk a szerkesztőségbe, de váratlanul felbukkant például az októberi közönségtalálkozónkon Ma már mindenki újságíró és minden média? Nyitott szerkesztőségi estét tartott a Nyugat.hu 2023. October 27. 22:06 is.

Miki1950-től jövő pénteken (április 26.) vesznek végső búcsút a dunaújvárosi temetőben. Kívánsága az volt, hogy hamvai a Perintbe kerüljenek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek