Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elkapták a soproni rendőrjárőrt elsodró autóst

A 42 éves boszniai-hercegovinai állampolgár idén augusztusban egy vele szemben történt rendőri intézkedés közben elsodort autójával egy soproni járőrt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Állampolgári jelzés érkezett a rendőrségre 2020. november 23-án 11 óra 30 perckor arról, hogy egy gépkocsiban – ami a Sopront Ágfalvával összekötő úton haladt – egy körözött férfit láttak közlekedni. A helyszínre irányított járőrök néhány percen belül megtalálták, és megállították a bejelentésben szereplő autót. A sofőr adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy a férfit elfogatóparancs alapján körözik, mivel 2020. augusztus 17-én 21 óra 40 perckor egy közúti ellenőrzés során elsodort egy soproni járőrt, aki emiatt megsérült. A járművezető ezután külföldre menekült. Az eset kapcsán lefolytatott szemlén a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a rendőrök beazonosították, ellene hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult nyomozás.

A soproni járőrt ellenőrzés közben sodorta el a férfi.
police.hu

A körözött férfit az egyenruhások elfogták, majd – őrizetbe vételét követően – a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték. A nyomozást vele szemben, a hatásköri és illetékességi szabályok értelmében, a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra