Elmarad az Anna and The Barbies szombathelyi koncertje

Sajnos a láz most nem a szombat esti fajtából érkezett.

Március 3-án, pénteken 20 órakor lépett volna fel a szombathelyi Végállomás Klubban az Anna and The Barbies, délelőtt azonban jött egy e-mail a szervezőktől, hogy elmarad a koncert, mivel Pásztor Anna lebetegedett.

„Drága Barátaink! Rém kellemetlen a helyzet, nem is emlékszünk volt-e példa arra korábban, hogy le kellett mondjunk koncertet. Sajnos azonban a láz most nem a szombat esti fajtából érkezett és megálljt parancsolt a zenekarnak. Sűrű elnézést kérünk a kellemetlenségért, igyekszünk mielőbb pótolni a koncertet” – üzente a zenekar.

Ami pedig a már eladott jegyeket illeti, azt üzenik, senki ne izguljon, hamarosan jelentkeznek a pontos részletekkel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló