Elmarad Koncz Zsuzsa február 8-i szombathelyi koncertje

A zenekar egyik tagjának pozitív lett a tesztje.

2020-ban jelent meg Koncz Zsuzsa Szabadnak születtél című stúdióalbuma, mellyel február 8-án, kedden este a szombathelyi AGORA MSH-ba is ellátogatott volna a művésznő.

Egy nappal a koncert előtt azonban a következő közleményt juttatta el az AGORA-nak a Gag Management Produkciós Iroda:

„Sajnos a koncertjeink előtti kötelező tesztelés során ma derült ki, hogy a február 8-i szombathelyi koncertet az egyik zenekari tag mai pozitív eredménye miatt el kell halasztanunk. A kötelező karantén és egyéb kötelezettségeink miatt a koncertet február 26-án – szombaton – tudjuk megtartani ugyanazon a helyszínen. A megváltott jegyek erre a koncertre érvényesek!”

Ha valakinek viszont nem jó a koncert új időpontja, több lehetősége is a jegyeivel kapcsolatban van:

 • Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre:
  A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. Ezt az opciót itt tudja érvényesíteni.
 • Igényelheti a jegye visszaváltását itt vagy itt.
 • Választásukat 2022. február 18-ig jelezhetik!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Kultúra