Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Habár idén elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek, a világ legszebb tűzijátékaiban még gyönyörködhet

Összeválogattunk pár képet a legimpozánsabb tűzijáték show-kból világszerte
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarországon is nagy hagyománya van a tűzijátékos ünnepségeknek. A világszerte ünnepelt szilveszteren kívül nálunk augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén is színes rakétákat lövünk a levegőbe.

A nemzeti ünnepeken kívül akár településenként is adódhatnak olyan események, amikor szeretünk robbantgatni. Iyen például a Szentivánéji Álom buli.

Idén már biztos, hogy nem lövünk tűzijátékot augusztus 20-án, ezt Gulyás Gergely jelentette be a csütörtöki kormányinfón. Elmaradnak az augusztus 20-i események, nem lesz tűzijáték és az 500 fős koncertek engedélyezése sem biztos July 16. 10:49

Ahogy Budapesten, úgy Szombathelyen sem lesz tűzijáték, Szombathelyen biztosan nem lesz tűzijáték augusztus 20-án July 16. 14:49 de kárpótlásul összegyűjtöttük a világ leggrandiózusabbnak számító tűzijáték parádéit, s azokról egy-egy képet.

Sydney, 2006 Szilveszter
forrás: wikipedia.org
New York, 2020. július 04. hálaadásnapi parádé
Kent Miller
London Eye, 2018 Szilveszter
forrás: durhamld.com
Párizs, 2020. Július 14. Bastille nap
forrás: sortiraparis.com
Budapest, 2015. agusztus 20.
Rizgavi Tamás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyen biztosan nem lesz tűzijáték augusztus 20-án

A városháza szerint az önkormányzat józan, felelős döntést hozott az idei karnevál lefújásával.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Galéria

Hirdetés