Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Habár idén elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepségek, a világ legszebb tűzijátékaiban még gyönyörködhet

Összeválogattunk pár képet a legimpozánsabb tűzijáték show-kból világszerte

Magyarországon is nagy hagyománya van a tűzijátékos ünnepségeknek. A világszerte ünnepelt szilveszteren kívül nálunk augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén is színes rakétákat lövünk a levegőbe.

A nemzeti ünnepeken kívül akár településenként is adódhatnak olyan események, amikor szeretünk robbantgatni. Iyen például a Szentivánéji Álom buli.

Idén már biztos, hogy nem lövünk tűzijátékot augusztus 20-án, ezt Gulyás Gergely jelentette be a csütörtöki kormányinfón. Elmaradnak az augusztus 20-i események, nem lesz tűzijáték és az 500 fős koncertek engedélyezése sem biztos 2020. July 16. 10:49

Ahogy Budapesten, úgy Szombathelyen sem lesz tűzijáték, Szombathelyen biztosan nem lesz tűzijáték augusztus 20-án 2020. July 16. 14:49 de kárpótlásul összegyűjtöttük a világ leggrandiózusabbnak számító tűzijáték parádéit, s azokról egy-egy képet.

Sydney, 2006 Szilveszter
forrás: wikipedia.org
New York, 2020. július 04. hálaadásnapi parádé
Kent Miller
London Eye, 2018 Szilveszter
forrás: durhamld.com
Párizs, 2020. Július 14. Bastille nap
forrás: sortiraparis.com
Budapest, 2015. agusztus 20.
Rizgavi Tamás

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathelyen biztosan nem lesz tűzijáték augusztus 20-án

A városháza szerint az önkormányzat józan, felelős döntést hozott az idei karnevál lefújásával.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra