Virtuális karnevál - Javában épülnének a helyszínek

Holnap kezdődne az idei Savaria Karnevál, segítünk felidézni, milyen lenne a hangulata, ha lenne.

Ha a járványveszély miatt nem fújták volna le az idei Savaria Karnevált, a belváros most már a karneváli felkészülés jegyében nyüzsögne. Ma megjelent cikkünkben felidéztük Markáns arcú férfi volt az ókori Savaria alapítója 2020. August 26. 10:59 az ókori Savaria megalapítását és megmutattuk, hogy a számítógépes technika szerint hogyan nézett ki a városalapító Claudius császár.

Az önkormányzat természetesen tervezett karneválpótló programot Újra-újra tervezett, karneválpótló-pótló programsorozattal készül Szombathely 2020. August 14. 15:34 , mi pedig igyekszünk felidézni olvasóinkban a karneváli hangulatot.

Ha az idén is lenne karnevál, akkor az holnap, csütörtökön kezdődne, a belváros már le lenne zárva, és javában épülnének az árusítóbódék, színpadok, látványelemek. Mint ahogyan az elmúlt években is.

2018-ban ez így nézett ki:

Kovács Dávid
Kovács Dávid
Kovács Dávid
P
P

2019-ben, pár nappal a kezdés előtt:

Szilágyi József (telefonos fotó)
Szilágyi József (telefonos fotó)
Szilágyi József (telefonos fotó)
Szilágyi József (telefonos fotó)
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Virtuális karnevál 2020