Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Virtuális karnevál – Most nyitnák meg a 2020-as Savaria Karnevált, ha nem maradna el

Élje át velünk újra az előző évek karneváljait!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A járványügyi korlátozások miatt idén el kell halasztani Szombathely legnagyobb rendezvényét, a Savaria Történelmi Karnevált.

Rengetegen bánkódnak is emiatt, és persze szép számmal akadnak olyanok is, akik örülnek neki.

De hogy teljesen azért mégse feledkezzünk meg róla, fiktív tudósítás sorozatunkban bemutatjuk az elmúlt évek karneváljainak legjobb képeit és legemlékezetesebb pillanatait.

Savaria Karnevál megnyitó 2018
A 2018-as nyitóceremóniáról készült galériánkat a képre kattintva tekintheti meg.
Kovács Dávid

Tegnap már megmutattuk, Virtuális karnevál - Javában épülnének a helyszínek 2020. August 26. 19:58 hogy sürögnének-forognának az építők és szervezők a belvárosban, készülődve a ma kezdődő programsorozatra, most pedig segítünk felidézni, hogy az előző években, hogy zajlott a nyitóceremónia.

Nagyjából most érkeznének a Forum Színpad elé a város vezetői a XV. Légió, a Palota Légió, az Isis Big Band és a lictorok kíséretében.

2019-es Savaria karnevál megnyitó
A 2019-es nyitóceremóniáról készült galériánkat a képre kattintva tekintheti meg.
Mészáros D. Zsolt

A polgármesteri köszöntőben tavaly Puskás Tivadar arról beszélt, hogy a szombathelyiek mennyire büszkék múltjukra és kiemelte, hogy csak úgy lehet jelenünk és jövőnk, ha azt a múltunkra építjük. Beszéde zárásaként megköszönte a szervezők munkáját, és mindenkit önfeledt szórakozásra buzdított.

Érdekesség, hogy Nemény András idén mondott volna először polgármesteri köszöntőt a Forum Színpadon, ám erre várni kell még egy évet.

A nyitóceremóniát két évvel ezelőtt a tűztáncosok, tűznyelők és tűzzsonglőrök műsora követte, ami - mondanunk sem kell - jól feltüzelte a közönséget.

Tüzes játék
A 2018-as tüzes játékokról készült galériánkat a képre kattintva tekintheti meg.
Trajbár Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Virtuális karnevál - Javában épülnének a helyszínek

Holnap kezdődne az idei Savaria Karnevál, segítünk felidézni, milyen lenne a hangulata, ha lenne.

Markáns arcú férfi volt az ókori Savaria alapítója

Claudius császár arcát számítógéppel rekonstruálták.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Virtuális karnevál 2020

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra