Előzetesben az anyját megkéselő celli férfi - Videó

Előzetes letartóztásba került az a férfi, aki szóváltás után megkéselte az édesanyját Celldömölkön. Utána ivott egy fröccsöt és feladta magát.

Hétfőn délután előzetes letartóztatásba került az a celldömölki férfi, aki előzetes szóváltás után több késszúrással megölte az édesanyját. Erről Vassné dr. Szele Adrienn tájékoztatta a nyugat.hu-t. Megpróbáltunk beszélni a megbilincselt gyanúsítottal is, ő azonban nem kívánt élni a lehetőséggel. Az ügyészség szóvivője és a férfi ügyvédje, dr. Kiskos Péter videónkban meghallgatható.

A celli emberöléssel vádolt férfi előzetes letartóztatása

A nyugat.hu információi szerint a most előzetes letartóztatásba helyezett férfi munkanélküli és nem ismeretlen a környező italkimérésekben. Tartozásai is voltak. Egy utcabelitől megtudtuk, hogy korábban is volt már hangos vitája az édesanyjával, amikor az nem adott neki pénzt kocsmára. Az idős asszony nem sokkal korábban kapta meg a nyugdíját, a férfi talán ennek tudatában próbált ismét pénzhez jutni. A gyilkosság előtt ivott is.

Előzetes letartóztatásba került a celldömölki anyagyilkos
Előzetes letartóztatásba került a celldömölki anyagyilkos
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, az idős asszony megpróbált kimenekülni a házból, a férfi a lépcsőn érte utol és többször hátba, illetve nyakon szúrta, majd távozott. A mentőt és a rendőrséget a szomszédok értesítették. Információink szerint a gyanúsított egy kocsmába ment, kért egy fröccsöt, megitta, majd közölte: megöltem az anyámat. A rendőrökkel szemben nem tanúsított ellenállást.

Ott történt a szörnyűség - mutatja a szomszéd
nyugat.hu

A férfi 5-15 év közötti börtönre számíthat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Családi dráma Szombathelyen - Ketten haltak meg

Információink szerint végzett anyjával, majd saját magával is egy 53 éves nő Szombathelyen.

Az anyagyilkos ölt öt éve a garázssoron, Szombathelyen

Az anyját január elején megölő fiú szúrta halálra öt éve a garázssori lerakat tulajdonosát. Magával is hasonlóan brutális módon akart végezni, de már túl van az életveszélyen.

A Sátán nevében szurkálta halálra édesanyját

Két hete hagyta abba a gyógyszerek szedését G.É., tegnap pedig a "Sátán parancsára" agyonszurkálta édesanyját a szombathelyi ex-ügyvédnő. Az idős asszony két kést is kicsavart lánya kezéből, de végül alulmaradt.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló