Eltűnhet a Vodafone kínálatából a Sport 1 és a TV Paprika, valamint több más népszerű tévécsatorna

A szolgáltató a következő napokban értesíteni fogja az ügyfeleit a fejleményekről.

A Media1 értesülése szerint a Vodafone Magyarország arról értesíti ezekben a napokban az ügyfeleit e-mailben és számlalevélen, hogy bár tárgyalásokat folytat, egyelőre nem tudott megegyezni

az Extreme Sports Channel,

az AMC HD,

a CBS Reality,

a Film Cafe SD/HD,

a Film Mania SD/HD,

a JimJam,

a Minimax,

a Spektrum HD,

a Spektrum Home SD/HD,

a Sport1 HD,

a Sport2 HD és

a TV Paprika SD/HD

műsorcsatornák médiaszolgáltatójával az említett csatornák terjesztésére vonatkozó szerződés meghosszabbításáról, ezért az ÁSZF-ből és Kiemelt Üzleti ÁSZF-ből a Csatornakiosztás függelékből kivezetik az említett tévécsatornákat október elsejei hatállyal.

Hangsúlyozzák, hogy további tárgyalásokat folytatnak a médiaszolgáltatóval (ez az AMC Networks céget jelenti), de ha végül nem tudnak megegyezni, akkor a megegyezés hiánya miatt a csatornák a Vodafone televíziós kínálatából eltűnhetnek, és azokat hasonló tartalommal fogják helyettesíteni.

Arra a tájékoztatás nem tér ki, hogy ha a tárgyalások eredménytelenek lennének, akkor a nagyjából egy hónap múlva hatályba lépő változás esetén milyen tévécsatornák érkeznének az említett programok helyére.

Azt írják, hogy a későbbiekben adnak erről tájékoztatást. Akár az utolsó pillanatban is változhat a helyzet.

Fontos azonban hozzátenni, hogy a kábelszolgáltatóknál (így a Vodafone-nál, a DIGI-nél és másoknál) az elmúlt években gyakran előfordult, hogy inkább bejelentették egy-egy csatorna lehetséges kivezetését a tárgyalások idejére, de azután a felek végül sokszor az utolsó pillanatban mégis megegyezésre jutottak. Ilyen történt idén áprilisban is, akkor a Viasat3, a Viasat6, az AXN és más csatornák esetében, szintén a Vodafone-nál - írja a Media1.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech