Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ennyi volt? - Ürítik ki az üzleteket a szombathelyi Zone Bevásárlóparkban

Az állateledel-multi is elköltözött a Family Centerbe.

Ahogy arról lapunk is beszámolt , az év elején Szombathelyen váratlanul bezárt Zone Bevásárlópark (korábbi nevén: Park Center). Hogy pontosan miért, arról igazából azóta nem lebbent fel a fátyol.

A cég korábban azt közölte , hogy rejtélyes gázszivárgás miatt kellett lehúznia a rolót a város déli részén épült bevásárlóközpontnak (a katasztrófavédelem vizsgálatai nem találtak semmit), majd később annyit tettek hozzá, hogy „a műszaki probléma megoldásán szakemberek dolgoznak, egyelőre a sajtóban korábban megjelenteken túl további információt nem tudunk nyújtani. Amint rendelkezésünkre áll a nyitás várható időpontja, jelezni fogjuk a sajtó képviselői felé”.

Nyugat.hu

A közvélemény amúgy biztosra veszi , hogy a épületkomplexum alatti egykori szeméttelep okozhatja a gondokat.

Mindenesetre az üzemeltető azóta sem állt elő új információkkal, ami önmagában nem jelent semmit, az viszont elég beszédes, hogy a bevásárlóközpontban üzleteket bérlő multinacionális cégek látványosan elkezdték az elköltözést.

Nyugat.hu

Kedden délután lapunk munkatársa a helyszínen járt, és nemcsak azt tapasztalta, hogy továbbra is zárva van minden, hanem azt, hogy az üzlethelyiségek egy részét (Euro Family, KiK stb.) már kiürítették, és láthatóan mások is pakolnak.

A Müller még láthatóan tele van áruval, ahogy a Fressnapf is, de ez utóbbi a közelmúltban a Facebookon már bejelentette, hogy “ideiglenesen” a Family Centerbe költöznek.

Nyugat.hu

Lapunk tegnap elküldte a kérdéseit a bevásárlóközpontot üzemeltető cégnek. A jelenlegi helyzet mellett arra is kíváncsiak lennénk, hogy a cég tervez-e jogi lépéseket az esetleges felelősség megállapítására.

Mihelyst megérkezik a válasz, frissítjük az írásunkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra