A viharos szél és az eső miatt karambolozott egy busz és egy autó Zsédenynél

A német rendszámú személyautó egy jobbra ívelő kanyarban ütközött a szemből érkező autóbusszal.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Busz és autó karambolozott a 84-es főúton 2023. September 24. 15:00 busz és autó karambolozott a 84-es főúton. Sopron irányába tartott a főúton egy német rendszámú Vauxhall személyautó.

TM/Nyugat.hu

A viharos szélben és esőben a jármű minimálisan áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a szemből érkező, Bükről Sárvárra közlekedő MAN autóbusszal.

TM/Nyugat.hu

Az autóbuszon információnk szerint a sofőrön kívül egy ember utazott.

TM/Nyugat.hu

A balesetben személyi sérülés nem történt.

TM/Nyugat.hu

A helyszínre sárvári és jákfai tűzoltók vonultak, akik a törmelék letakarításában és a forgalom irányításában is segédkeztek.

TM/Nyugat.hu

Időnként torlódás alakult ki a főúton.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló