Erősödött kedd estére a forint

Erősödött a forint az euróval szemben kedd kora estére a bankközi devizapiacon a reggeli szintekhez képest, míg a dollárral és svájci frankkal szemben az árfolyam minimális elmozdulást mutatott.

Az euró árfolyama 412,75 forintra gyengült fél hétre a reggel hét órakor jegyzett 413,26 forintról. Az euró jegyzése a nap során szűk sávban, 412,01 forint és 415,82 forint között mozgott.

A svájci frank árfolyama stagnált, a jegyzés a reggeli 417,83 forint után estére 417,94 forinton állt, a dollár jegyzése is alig változott, a reggeli 393,94 forintról 393,72 forintra gyengült.

Az euró-dollár devizapár is minimálisan változott. Az eurót a reggeli 1,04880 dollár után 1,04890 dolláron jegyezték kedd kora este.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság