Érzem a fejemben a vért, újra lopni fogok

Meleg van. Annyira azért nem, hogy abbahagyjam a gondolkodást, és azon tűnődöm, hogy mennyi idő kell Pintér tábornoknak arra, hogy felismerje a veszélyt? Amit a nemzeti trafikok jelentenek? Megvárja az első sorozatgyilkost, vagy nemi erőszakot, tehát profiként a forró nyomon halad, vagy elévág?

A személyes élményem győzött meg arról, hogy kriminalisztikai játszótér nyílt sorozatgyilkosok számára, mert a nemzeti trafik fóliázós védelme mindent elfed a kíváncsi szemek elől. A leggyakoribb, hogy egy az egy ellen veszi a drogot a vásárló a dealertől, de az se lehet rossz, ha hét hipp hopp kamasz bemegy egy doboz Sopianét venni.

Amikor én beléptem, a csaj elsápadt, itt a szalámis, és kapkodva adott vissza ezerből. Amikor kiléptem, éreztem, kifújta a levegőt, ezt megúszta. Amúgy lúzer kezdő eladó volt, azt se értette, milyen márkát mondtam, de nem volt kedvem mesélni az orosz arisztokrata emigrációról, akikből, páran túlélték, az egyik éppen Davidoff.

Őt szívom, benne bízom, hogy árt. Dealerekben is becsülöm a szakértést, ezek mutyi rokonok, fogalmuk sincsen, honnan van a Lucky Strike neve? Miért nincs már élő cowboy a Marlboro reklámon? Caporal csak zölden jó. Az egyiptomi cigik veszélyesek. De azt is elszívom, amit a szumátrai levelekből sodornak a törzs tagjai.

Garai Antal Atom

Most már egy hete azt játsszuk, hogy én mondom a nevét, ő próbálja megtalálni. Mikor sikeres, nevet, kicsit, nem bántó. Én nem mosolygok, mert amikor a kutyám iskolába ment, akkor sem mosolyogtam, tudtam, hogy az elején rossz lesz neki. Sőt, megpróbáltam úgy nézni, mint akinek minden mindegy, ellopja még a lábtörlőt is.

Ez a márkanév csak elterelés, az igazság szerint zsebhokis kukkoló vagyok, és látni akarom a seggét, mert azt nem tudja megúszni, hogy mélyre hajoljon. Főleg, ha Sopianét szeretnék. Vékonyat! Nem vastagot. Bár néha kívánja az ember. Nem gondolja?! - és már csorog is a nyálam az üvegportálra, amire kiszámolja a visszajárót. És hamarosan jön a sötétség és én visszatérek rendőregyenruhában…

A kutyám nem szereti a trafikos nőt, pedig jó dudái vannak. Neki kinn kell maradnia, akár egy gyereknek. Hiába mondom neki, hogy a társadalom ilyen, hülye szabályokat hoz, a gyereket elüti az autó a nemzeti dohánybolt előtt, ha csak nem jön értük előbb a gondoskodó szakállas bácsi liberális oldalról, mindegy, a trafik nem vénnek való vidék, nemhogy gyereknek.

Becsukom az ajtót, amit ő érthetetlen módon úgy fog fel, hogy megcsalom a barátnőm, hülye egy kutya, még jó, hogy tartja a száját. Pedig nem csinálok semmit, nem matatok a cipzáramnál, pedig a feeling pont olyan, mint egy amszterdami pornóshopban. Amikor átadja a dobozt, azonnal lelépek, azt mondják, ez a szabály, ha drogot vásárolsz utcán.

Nem tudom, mennyire bízhatok a mutyisokban, idővel kiderül, hogy az alkalmazottak mennyire hűségesek a tulajdonosokhoz? Érzem a fejemben a vért, újra lopni fogok. Egy csókot, egy nemzetileg koncentrált trafikos lány szájáról, hosszút, édeset. Orbán Viktort megbosszulni, ily módon, minden bátor férfi feladata! Tegyétek magatokévá a nemzeti dohánybolt trafikos lányait!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény