Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Érzi a szeretetet a pórul járt sakkasztal Szombathelyen

Attól még, hogy valaki bántotta, nem kell rögtön temetni.

A hétvégén írtunk Erős emberek a szombathelyi Csónakázó tónál 2020. September 13. 09:03 róla, hogy Szombathelyen a Csónakázótónál valaki, vagy valakik nagyon belelovalták magukat a sakk iránti gyűlöletükbe, de mivel sakkozót épp nem találtak, akit el lehet náspángolni, maradt a szegény, szerencsétlen sakkasztal.

Az áldozatról készült helyszíni fotó.
olvasó

De élnek még köztünk olyan jótét lelkek, akik megsajnálták a jobb sorsra érdemes asztalt és úgy voltak vele, hogy gyere te asztal, megvigasztalunk.

És mint a kidobott macskának a simogatás, olyan jól eshetett a kidőlt sakkasztalnak a játék, a képeken látni is, hogy majd szétveti az öröm.

Az újraélesztett sakkasztal.
nyugat

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Erős emberek a szombathelyi Csónakázó tónál

Valakit(kiket) irritált a sakkasztal.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra