Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érzi a szeretetet a pórul járt sakkasztal Szombathelyen

Attól még, hogy valaki bántotta, nem kell rögtön temetni.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hétvégén írtunk Erős emberek a szombathelyi Csónakázó tónál September 13. 09:03 róla, hogy Szombathelyen a Csónakázótónál valaki, vagy valakik nagyon belelovalták magukat a sakk iránti gyűlöletükbe, de mivel sakkozót épp nem találtak, akit el lehet náspángolni, maradt a szegény, szerencsétlen sakkasztal.

Az áldozatról készült helyszíni fotó.
olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

De élnek még köztünk olyan jótét lelkek, akik megsajnálták a jobb sorsra érdemes asztalt és úgy voltak vele, hogy gyere te asztal, megvigasztalunk.

És mint a kidobott macskának a simogatás, olyan jól eshetett a kidőlt sakkasztalnak a játék, a képeken látni is, hogy majd szétveti az öröm.

Az újraélesztett sakkasztal.
nyugat
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Erős emberek a szombathelyi Csónakázó tónál

Valakit(kiket) irritált a sakkasztal.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés