Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

És Ön tudja, hogy miért szóltak ma dél körül a szirénák Szombathelyen?

Kimentünk a Fő térre, ahol szintén szólt egy ilyen, hogy kiderítsük, az emberek vajon tudják-e, miért a fülsüketítő zaj.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mi már korábban megírtuk Szerdán délben megszólalnak a légvédelmi szirénák Szombathelyen 2015. March 03. 11:41 , hogy ma lesz az 1945-ös bombázás 70. évfordulója, amire ilyen módon emlékeznek. Nos, nem sokkal 11:46 előtt már meg is érkezett a szirénával egy polgárőr a Fő térre. Érdemes megjegyezni, hogy annak idején nem ez az eszköz szólt, hanem a házak tetejére telepített, jóval durvább hangot kiadó "testvére". Szóval, miután meghallgattuk, kicsit körbekérdeztünk a napon pihenőktől, hogy vajon tudják-e, miért visított a sziréna. Nos, történelemből jelest kapott Szombathely!

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

És egy videó a ma déli, Berzsenyi téri megemlékezésről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aktuál

Hirdetés