Tócsákban áll az esővíz a szombathelyi Újvilág utca járdáján

Olvasónk azt írja, a járda rossz állapota miatt az emberek inkább az úttesten gyalogolnak.

"Szeretnék segítséget kérni. sajnos az ügyben már több helyre is írtam, de eddig soha sehonnan nem kaptam még csak választ sem. Évek óta fennálló problémákról van szó.

Az egyik, hogy az Újvilág utca járdája szinte már járhatatlan. sok helyen megsüllyedtek az 50-es évek végén lerakott kockakövek, így balesetveszélyes. A futók az úttesten futnak, a gyalogosok fele is inkább ott sétál ami mivel elég forgalmas útról van szó szintén nem a legjobb ötlet. A legrosszabb állapotban a páros oldal van.

Olvasó

A másik, hogy tudom, hogy vizes Vb van meg minden, de szerintem egy eső után nem így kellene kinéznie a járdának. Vízelvezetés lényegében nincs az utcában, az egyik oldalon van árok, de a páros oldalon vagy 20 éve nem árkoltak, ott nincs már semmi. Kisebb esők után is áll a víz a járdán.

Megköszönném, ha tudnátok segíteni a levél célba juttatásában. Már annak is örülnék, ha valami választ kapnék a várostól, hogy ezzel most ők még évekig nem számolnak. legalább lenne támpont, hogy mi lesz vele.

Olvasó

Ezt a levelet olvasónktól kaptuk a szombati eső után. Annyit tudunk tenni, hogy közreadjuk, fotóival együtt.

Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem