Eszméletlenre vertek egy férfit péntek éjjel a Szigeten

Több tucat ember pedig végignézte.

Csak erős idegzetűeknek javasolt – kezdi cikkét a Telex, mely egy Szigeten készült videóról szól, amit egy olvasótól kaptak. Mint írják, a felévtel péntek éjfél körül készült, amikor is négy fiatal eszméletlenre vert egy férfit a fesztiválon.

Az áldozatot az olvasó szerint „nyílt állkapocs töréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”. Ám ezeket a részleteket még senki sem erősítette meg.

A verekedést több tucat fesztiválozó végignézte, többen videóztak is és úgy tűnik, csak egy ember sietett a férfi segítségére.

A videót itt lehet megnézni.

A Telex megkereste a Szigetet is, Vető Viktória sajtófőnök elmondta, hogy az egészségügyi szolgálatuk ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben.

Ezt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) is megerősítette, hozzátéve, hogy súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt van folyamatban nyomozás ismeretlen tettes ellen. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak k, az elkövetők beazonosítása folyamatban van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló