Rejtélyek, filmzenék, kulisszatitkok, kakaóbár – Hétvégén évadot nyit a soproni színház

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik a Soproni Petőfi Színház nyílt napját és az évadnyitó GálaEstet.

Szeptember 3-án, a szombati nyílt napon számos izgalmas programmal várják a színház kedvelőit 10 órától. A megszokott kulisszajárás mellett, (ami 10 órától, óránként indul) gyerekprogramokkal, kakaóbárral, rejtélyekkel várnak mindenkit a soproni színházban.

Rejtvénysorral is készülnek azok számára, akik egyéni bejárással szeretnék felfedezni a belvárosban az évad kincseit. A megfejtők között a GálaEsten értékes ajándékokat sorsolnak ki.

Idén külső helyszínekkel is kibővül a program. Taschner Tamás vezetésével városi sétán A közönség évada titkaiba avatják be az érdeklődőket. Indulás a színház elől 10 órakor.

A Kultúrpresszóban két program is várja majd a nagyérdeműt, 10:30-tól színházi stílustanácsadás lesz a divat kedvelőinek, 11 órától filmzenék is megszólalnak a Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar kamarazenekarától.

Tavaly is sikeres volt a GálaEst.
Soproni Petőfi Színház

A tavaly meghirdetett Kabalapályázatot most egy kiállítás keretében is megnézheti a közönség a Mária-szobornál szombaton délelőtt 10 órától.

Szeptember 3-án, este 20 órakor kezdődik a Színházi Gálaest a Mária-szobornál. A közönség ízelítőt kap az évad darabjaiból, megszólalnak a slágerek remek művészekkel és vendégelőadókkal. A GálaEsten hirdetik ki a közönségkutatás nyerteseit is.

A rendezvény ingyenes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra