Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Facebookra posztolgató rab miatt válthatták le a szombathelyi börtön parancsnokát

Cs.Sándort, az egykori rabszolgatartót hiába ítélték öt év fegyházbüntetésre, könnyedén kapcsolatot tart a külvilággal.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hiába ítélték öt év fegyházbüntetésre, továbbra is posztolgatja a szombathelyi börtönben készített fotóit az egykori rabszolgatartó, írta meg egy olvasónk. Cs. Sándor, ismertebb nevén Dinamó még 2010-ben került előzetes letartóztatásba, mert családjával 27 embert tartott fogva, akiket rabszolga munkára vagy prostitúcióra kényszerítettek.

A képek is a börtön falai között készültek

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Olvasónk elküldte a Cs. Sándor által készített fotókat is, amiken jól látszik, hogy azok a börtönben készültek. Bár a fogvatartottak január elsejétől használhatnak mobiltelefont, az azonban csak egy lebutított készülék, ami csak telefonálásra alkalmas.

Olvasónk azt sem érti, hogy eközben mit csináltak az őrök

Cs. Sándor 2010-ben került előzetes letartóztatásba, amiért családjával 27 embert kényszerített rabszolgamunkára és prostitúcióra. A fogvatartottakat rendszeresen verték, éheztették. Cs. Sándor ötödrendű vádlottként öt év letöltendő szabadságvesztést kapott, amit aztán 2014-ben fegyházbüntetésre emeltek. Előzetes letartóztatása miatt azonban 2018-ban már szabadulhat.

2018-ban szabadulhat

Olvasónk szerint az egykori fogvatartottakban félelmet kelt, hogy még bezárva is ilyen könnyen kapcsolatba léphetnek a külvilággal. Pintér Sándor belügyminiszter tegnap azonnali hatállyal vonta vissza a szombathelyi- és még két börtön parancsnokának megbízatását, indoklást azonban nem tett közzé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Leváltották a szombathelyi börtön parancsnokát

Indoklás nélkül vonta vissza a kinevezését a belügyminiszter.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés