Úgy szállt a fűrészpor, mint a finom hó a Family Center parkolójában

A Falco betartotta az ígéretét, továbbra sem kímélik a környezetet.

A napokban írtuk meg, hogy elhárulhat az akadály Elhárulhat az akadály a Falco-gyár bővítése elől 2016. September 27. 10:54 a Falco-gyár bővítése előtt, szóval hiába voltak nyilatkozatbombák Hende Csaba nyilatkozatbombát dobott a Falco-gyárra 2016. February 09. 18:10 és aláírásgyűjtés Ma kiderült, mennyien írták alá Szombathelyen a Falco-gyár elleni petíciót 2015. December 11. 13:58 , most ugyanott tartunk, mint tavaly. A gyár nevében Novák Tibor akkor azt mondta A szombathelyi Falco-gyár kiteregeti a szennyest 2015. October 19. 22:10 , hogy csak akkor szerelik be a környezetvédő műszereket, ha megkapják, amit akarnak. Úgy tűnik betartották, amit ígértek, hiszen a minap szinte hóként hullott a fűrészpor a Family Center parkolójában.

Egy olvasónktól kaptuk a következő levelet:

Tisztelt Szerkesztőség!

Ma délután egy 10 percre bementünk a Family Center bevásárlóközpontba. Amint kiléptünk fojtó, erős, szúrós szagú levegő fogadott minket, és a szemünkbe fűrészport hordott a szél. Szó szerint opálos füstben állt az égbolt.

Mellékelek két fényképet az autóról, ami 10 percet állt a parkolóban!! A "vízgőz" szerintem nem így rakódik le...

Üdvözlettel:

Egy olvasójuk

A képeken jól látszik, hogy a sötét autóra vékony porréteg szállt azalatt a 10 perc alatt, amíg olvasónk vásárolt.

Olvasó
Olvasó

Reméljük, hamarosan tényleg beszerelik az UTWS technológiát, és nem kell majd a fél városnak a szálló porban fuldokolnia.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem