Fekete Pákó ismét büntet az új klipjével

„Egy puszi és mindenkinek jókedvre derül” – írta lapunknak az előadó.

„Megjelent az új dalom videó klippel együtt. Ezúton szeretnék, hogy írnátok egy cikket a dalomról” - írta szerkesztőségünknek levelében Fekete Pákó.

Mi pedig mindig fontosnak tartottuk a kultúrát, így örömmel teszünk eleget a kérésének.

„Ez a dal arra szántam, hogy az emberek mosolyogjanak. Tél van, vírus van, mindenkinek elege van és fázik, rosszkedvű egy puszi mindenkinek felvidít. Egy puszi és mindenkinek jókedvre derül” – közölte az előadó.

„Kérem szépen írjátok egy cikket erről a dalomról. köszönöm szépen”

– zárja levelét Fekete Pákó, aki elfelejti megemlíteni, hogy az eredeti dalt a török Tarkan írta 1997-ben, és idáig több mint 20 nyelven dolgozták már fel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra