Fél tucat baleset alig 24 óra alatt Vas megyében

Súlyos sérült is volt.

A 2022. december 14-én 5 óra és 2022. december 15-én 5 óra közötti időben egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra, illetve négy anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek a vasi rendőrök – olvasható a police.hu-n.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Életveszélyesen megsérült egy Opel vezetője Bobánál 2022. December 14. 18:15 egy bobai lakos a délutáni órákban személyautóval közlekedett Boba felől Egyházashetye irányába, amikor a 8422-es számú útra történő kanyarodása során nem adott elsőbbséget az ott közlekedő, dukai lakos által vezetett személyautónak és összeütköztek.

TM/Nyugat.hu

A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a bobai férfi súlyos, utasa pedig könnyű sérülést szenvedett, míg a másik gépkocsi vezetője és utasa könnyebben sérültek.

TM/Nyugat.hu

Könnyű sérüléssel járó balesetnél is helyszíneltek a rendőrök a reggeli órákban a 7382-es számú úton. Egy zalaszentgróti lakos személyautóval közlekedett Csehi felől Csehimindszent irányába.

Haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett és lesodródott az úttestről, majd autójával többször nekiütközött az útárok falának, végül tetejére borulva, az úttesten állt meg.

A gépkocsi vezetője az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebben sérült.

Mindkét eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az illetékes rendőrkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek