Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Felmentették a szombathelyi 112 Hívásközpont vezetőjét

A váratlan bejelentés információink szerint kapcsolatban van egy pénteki balesettel.

„Letért az úttestről, beton villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Szombathelyen, a Söptei úton pénteken este. A szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereket.”

- volt olvasható a Vas megyei katasztrófavédelem egy hétfőn kiadott közleményében.

Lapunk információi szerint a balesetnek köze van ahhoz, hogy a mai napon felmentették Balázs Zsolt ezredest, a szombathelyi 112 Hívásfogadó központ vezetőjét.

Ez utóbbit időközben bejelentették az ott dolgozóknak is.

112 hívásfogadó központ
112 hívásfogadó központ
Mészáros Zsolt

A baleset Újabb információk és fotók a péntek esti Söptei úti balesetről January 31. 21:00 péntek este történt, és az ütközésnek – a hatóságokon kívül – több szemtanúja is volt, ráadásul a környéken az áramszolgáltatás is szünetelt egy darabig.

Úgy tudjuk, a baleset során felmerült az ittasság gyanúja is, de ezt a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.

„Anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja. Tekintettel arra, hogy folyamatban lévő eljárásról van szó, bővebb információt nem adhatok”

– közölte lapunkkal az eset kapcsán Seffer Lilla, a Vas Vármegyei Rendőrség szóvivője.

A Söptei út – Itt történt péntek este a baleset.
Nyugat.hu

Kérdéseinket elküldtük az ORFK-nak, ahonnan ez a válasz érkezett:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által kérdezett üggyel kapcsolatban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében adatvédelmi okok miatt nem áll módunkban információt adni.”

Balázs Zsolt a szombathelyi hívásfogadó 2013-as indulása óta vezette a szombathelyi egységet.

A balesetről itt Újabb információk és fotók a péntek esti Söptei úti balesetről January 31. 21:00 tekinthetők meg fotók.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet