Újabb információk és fotók a péntek esti Söptei úti balesetről

Úgy tudjuk, ez a baleset vezetett a szombathelyi hívásfogadó központ vezetőjének leváltásához.

Ahogy arról lapunk elsőként beszámolt Felmentették a szombathelyi 112 Hívásközpont vezetőjét January 31. 13:23 , kedden felmentették Balázs Zsoltot, a szombathelyi 112 Hívásfogadó központ vezetőjét.

Akkor azt írtuk, a váratlan felmentés kapcsolatban lehet egy péntek este történt balesettel, amiről most fotóink és újabb információink is vannak.

TM/Nyugat.hu

Ezek szerint egy Peugeot tartott a belváros irányába a Söptei úton. Egy erősen balra ívelő kanyarban az autót vezető férfi elvesztette az uralmát a járműve felett.

TM/Nyugat.hu

A gépkocsi a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről és egy beton villanyoszlopnak ütközött. A környező házakban áramszünetet okozott a baleset.

TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy az autót vezető férfivel kapcsolatban felmerült az ittasság gyanúja, emiatt vérvételre előállították.

TM/Nyugat.hu

A baleset időpontjában nem volt csúszós az úttest.

Az ORFK nem cáfolta Felmentették a szombathelyi 112 Hívásközpont vezetőjét January 31. 13:23 , de nem is erősítette meg, hogy leváltásának és a balesetnek köze lenne egymáshoz, de lapunk továbbra is úgy tudja, hogy a két ügy összefügg egymással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Felmentették a szombathelyi 112 Hívásközpont vezetőjét

A váratlan bejelentés információink szerint kapcsolatban van egy pénteki balesettel.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló